loader image
April 18, 2024

Latest Games

Editorial Familja mbi të gjitha Tema e muajit Top

Familja mbi të gjitha

Shkruan: Ismail SINANI Çfarë i bie të jemi modernë? A jemi modernë nëse jemi përdorues.

Read More
Editorial PISA si demaskim Tema e muajit Top

Edhe t’(pa)ditur edhe t’(pa)arsimuar

Shkruan: Ismail SINANI Filmi “Slumdog Millionaire”, që mori çmimin “Oskar” në vitin 2010, para 14.

Read More
Editorial Israilitë dhe filistinë Tema e muajit Top

Israilitë dhe filistinë

Shkruan: Ismail SINANI Nuk ka truall më specifik në mbarë rruzullin tokësor në historinë moderne.

Read More
Editorial Serbizmi si ideologji antishqiptare Tema e muajit Top

Serbizmi si ideologji antishqiptare

Shkruan: Ismail SINANI Kur Eqrem bej Vlorës i kërkohet nga Instituti i Europës Juglindore në.

Read More

Get The Best Blog Stories
into Your inbox!

Subscription 02

X