loader image
December 8, 2023
Opinion, Top

Pornografia vrastare – sëmundja e shekullit

Marrëdhëniet thellësisht të respektuara mashkull-femër, si modeli i parë i marrëdhënieve njerëzore, u bënë subjekt i industrisë pornografike dhe përmes.

TOP HEADLINES

TOP STORIES

Dezinformimi dhe perceptimi për luftën në Ukrainë

Teoria e përcaktimit të agjendës thotë se media përcakton se për cilat zhvillime publiku duhet të mendojë,.

Funksioni politik i toponimeve në kombëtarizimin e territorit

Politikat në Ballkan e tregojnë haptazi se gjuha, emërtimet dhe klasifikimet, përfaqësojnë një kategori tërësisht politike, sikurse.

Vështrime aktuale dhe historike rreth mbulesës

Shlit-i e shqyrton pretendimin e gabuar të femrave perëndimore, të cilat e mendojnë veten baras me meshkujt,.

Armiqësimi i shqiptarëve me BE dhe SHBA

Më 6 dhjetor në Tiranë do të mbahet takimi mes Bashkimit Europian dhe vendeve të Ballkanit Perëndimor..

EDITOR PICKS

WORLD WIDE

Ese, Top

Sëmbim

Kanga e fyellit Dëgjoje këtë fyell teksa rënkon, historinë e ndarjes po shpjegon. Qysh kur prej kallamishtes jam nda, me.

SPORTS

LIFESTYLE

“E shkuara diktatoriale komuniste është një traumë tejet e rëndë dhe tejet e gjatë, që ka pësuar.

Subscribe To Our Mailing List

Get the news right tn your inbox

Subscription 02

X