loader image
December 8, 2023

Latest News

Newsletter SingUp

Don’t worry, we don’t spam

Subscription 02

TRENDING

FOLLOW US ON

Featured News

Ese, Top

Fytyra dhe pafytyrësia

Në histori do të hyjnë të gjithë, por disa do të hyjnë ballëlartë e me.

Read More
Ese, Top

Nji besëtytni

“Pa shkollë je nji hiç”, “pa shkollë nuk të hapen dyert”, “pa shkollë nuk han.

Read More
Ese, Top

Jeta si përpjekje

Në një prej thënieve profetike me rastin e kthimit nga një betejë luftarake thuhet se.

Read More
Ese, Top

Mos shpërfill urtësinë

Shkruan: Nuredin NAZARKO, Korçë Urtësia nuk ka as kohë, as hapësirë. Ajo është një xhevahir.

Read More
Ese, Religjion, Top

Zoti ia ka shpallur njeriut tre Libra

Kështu, nëse e rrumbullakojmë këtë që thamë më sipër, duke u bazuar në ajetet e.

Read More

TOP CATEGORIES

Ekonomi

(7)

Ese

(20)

LIFE STYLE

“[…] Mos prit prej nesh formulën që botë ty të shpalosin, po veç ndonjë rrokje.

Ese

Sign Up for Our Newsletter
For Daily Update

Subscription 02

X