loader image
May 21, 2024
Ese Top

Njeriu inteligjent

A është suksesi në jetë i lidhur vetëm me notat e larta? Natyrisht që jo..

Read More
Ekonomi

Buxheti dhe zhvillimi ekonomik i Kosovës

Kosova po ballafaqohet edhe me mungesë të energjisë elektrike, ndërsa prodhuesit kosovarë po hasin në.

Read More
Ekonomi Shqipëritë dhe shqiptarët Tema e muajit Top

“Nacionalizmi ekonomik” si zgjidhje për zhvillimin ekonomik dhe kombëtar

Nacionalizmi ekonomik synon të mbrojë ekonominë kombëtare për të fituar një avantazh në tregtinë globale,.

Read More
Ekonomi Top

Remitencat dhe rëndësia e tyre për ekonominë e Kosovës

Janë mbi 6 miliardë euro të ardhura nga diaspora në 6 vitet e fundit, në.

Read More
X