loader image
December 1, 2023

Një tjetër problem i pranishëm prej kohësh ka qenë zëri i diasporës dhe i të gjithë atyre,.

Read More

Janë mbi 6 miliardë euro të ardhura nga diaspora në 6 vitet e fundit, në vitin 2017.

Read More
X