loader image
June 13, 2024
Asociacionet e Asociacionit Tema e muajit Top

Problemet e vjetra në Ballkan kërkojnë korniza të reja të vetëqeverisjes

Nuk ka indikacione se pas reagimit të zyrtarit të partisë Alternativa në Shkup, Zeqirija Ibrahimi, rreth asociacionit do të kemi ndonjë qasje të

Read More
Kosova - 15 vjet shtet Tema e muajit Top

Pavarësi me negociata pa fund

15-vjetori duhet të jetë një tregues për qeverinë e Kosovës dhe opozitën se treni është duke ikur, ndërsa si klasë politike nuk kanë

Read More
Mendimi akademik shqiptar Tema e muajit Top

Një gjeneratë e re e intelektualëve servilë në Maqedoninë e Veriut

Politika e ka bërë intelektualin dhe gazetarin shërbyes dhe parazit. Intelektuali i partisë shpeshherë shkon në piknik me miqtë e ngushtë të pushtetit

Read More
Barrikadimi i Shtetësisë Tema e muajit Top

Strategjia serbe e ripërsëritjes së Donbasit në Kosovë

Elementë të veprimit të dikurshëm rus në Donbas, Serbia po mundohet t’i manifestojë me shfrytëzimin e dobësive të Kosovës në bisedime, duke i

Read More
X