loader image
December 8, 2023

Ese

(20)

Intervistë

Murtezani: Ky nuk do të jetë

Intervistë me drejtorin e përgjithshëm të kompanisë MEPSO, Orhan Murtezani Ky nuk do të jetë dimri i fundit i vështirë “Edhe pse Bashkimi Europian importon më së shumti produkte të naftës, vendin e dytë e zë gazi, i cili shënon rritje konstante. BE-ja importon më së shumti gaz nga Rusia (43.4.

Continue Reading

Featured Post

Latest This Weak

Ese Top

Fytyra dhe pafytyrësia

Në histori do të hyjnë të gjithë, por disa do të hyjnë ballëlartë e me ndërgjegje të qeta, e disa.

Read More
Ese Top

Nji besëtytni

“Pa shkollë je nji hiç”, “pa shkollë nuk të hapen dyert”, “pa shkollë nuk han bukë”, “pa shkollë nuk gjen.

Read More
Ese Top

Jeta si përpjekje

Në një prej thënieve profetike me rastin e kthimit nga një betejë luftarake thuhet se “po kthehemi nga lufta e.

Read More
Ese Top

Mos shpërfill urtësinë

Shkruan: Nuredin NAZARKO, Korçë Urtësia nuk ka as kohë, as hapësirë. Ajo është një xhevahir i hedhur ndër njerëz. Kudo.

Read More
Ese Religjion Top

Zoti ia ka shpallur njeriut tre Libra

Kështu, nëse e rrumbullakojmë këtë që thamë më sipër, duke u bazuar në ajetet e lartpërmendura, mund të themi se.

Read More

TOP PICKS

Subscribe To Our Mailing List

Get the news right tn your inbox

Subscription 02

X