loader image
May 21, 2024
Shqiptarët dhe aleatët Tema e muajit Top

Reflektim mbi ndryshimet globale dhe implikimet rajonale

Ndryshimet në politikën globale janë të dukshme sa herë që ndryshon administrata e Uashingtonit dhe impakti i tyre në rajonin e Ballkanit është

Read More
PISA si demaskim Tema e muajit Top

“Sefaja” partiake po e jep rezultatin në arsim

Vlerat e diplomave tona janë nga më pak të vlefshmet, ndërsa dituritë dhe kompetencat që i fitojnë nxënësit tanë i bejnë jokonkurrentë dhe

Read More
Brejtësi i korrupsionit Tema e muajit Top

Stabilokracia dhe tradhtia e bashkësisë ndërkombëtare

Nëse ne dhe partnerët tanë ndërkombëtarë nuk veprojmë tani, rrugëtimi i popullit tonë kah BE-ja do të ndodh nëpërmjet migrimit, ndërsa rajoni do

Read More
Closed Balkan - Open Berlin Tema e muajit Top

Open Balkan – Case Closed!

Pa marrë parasysh motivet politike dhe personale të braktisjes së Vuçiqit nga Edi Rama, mbyllja e Open Balkan-it është një fitore taktike për

Read More
X