loader image
April 18, 2024
Maqedonia në dioptrinë shqiptare Tema e muajit Top

Shkupi i parë nga Tirana

Nga themelimi në vitin 1991 dhe njohja ndër të parët që Shqipëria i bëri shtetit maqedonas si dhe vënia në dispozicion e porteve

Read More
PISA si demaskim Tema e muajit Top

Arsyet e një drame shqiptare

U premtua 11 vjet më parë përmbysja e sistemit arsimor me arsyen se ishte i vjetruar, por rezultatet e PISA-s tregojnë se përmbysja

Read More
X