loader image
May 21, 2024
Edhe pas komunizmit, komunizmi Histori-Arkiv Tema e muajit Top

Përcjellja e studiuesve shqiptarë të ish Jugosllavisë në Shqipëri gjatë viteve të ‘70-ta

Studiuesit mysafirë të të dyja vendeve shoqëroheshin edhe nga një ose dy shoqërues, të cilët i udhëzonin dhe u ofronin ndihmë, por që

Read More
Kulturë Recension

Shkupi i udhëpërshkruesve, publicistëve e diplomatëve

“SHKUPI në kohë të paqes dhe tmerreve (1858-1944)”, Përmblodhi dhe përgatiti: Skënder Latif, Logos-A, Shkup, Prishtinë, Tiranë, f. 295. Nuridin AHMETI, Prishtinë “Ky

Read More
X