loader image
February 22, 2024
Familja mbi të gjitha Tema e muajit Top

Si ndodhi që familja të jetë viktima e parë e liberalizmit dhe teknologjisë?

Sistemi arsimor, kultura dhe tradita e një populli është përcaktuese më e madhe nëse do të kemi një popullatë inteligjente, gjegjësisht perspektive, pa

Read More
Israilitë dhe filistinë Tema e muajit Top

Gaza, “qytet i forcës” apo “qytet i shpresës”?

Sot ndodh një dramë e re, në një sipërfaqe prej 365 km², me gjatësi prej 41 kilometrash dhe me gjerësi 6-12 km, ku

Read More
Ndërmjet sovranitetit dhe aleatëve Tema e muajit Top

Kosova sot shënon fundin e romancës politike dhe fillimin e real-politikës

Ngjarjet aktuale personalisht nuk më befasojnë, por ndjehem keq kur shoh të jetësohet një parashikim i imi i kobshëm se nga prerja e

Read More
X