loader image
June 13, 2024
Opinion Top

Grumbulluesit e ëndrrave

Shenja e parë e sendërtimit të lirisë është pagjumësia. Përmbushja e dëshirave në ëndrra bën të mundur vijimin e gjumit,.

Read More
Opinion Top

Srebrenica është maja e ajsbergut e gjenocidit serb kundër myslimanëve të Ballkanit

Që nga Kongresi i Berlinit dhe luftërat ballkanike, Serbia e ka pasur rolin e shtetit që disiplinon dhe zhbën me.

Read More
Shqiptarët dhe demokracia Tema e muajit Top

Në kërkim të demokracisë shqiptare që nuk e patëm: nga të fillojmë?

Për dekada, besohej se mbrojtja e vetme e demokracisë së vobektë shqiptare ishte presioni ndërkombëtar, i SHBA-së dhe Bashkimit Europian,.

Read More
X