loader image
May 27, 2024
Shqiptarët dhe aleatët Tema e muajit Top

Diplomaci pa histori

Historia njerëzore nuk është vetëm histori e paqes, demokracisë, mjedisit, ngrohjes globale, klimës, lirive dhe të drejtave. Është edhe histori.

Shqiptarët dhe aleatët Tema e muajit Top

Llogarit fuqinë, ndiq interesat, gjako për një botë të drejtë

Për ironi, parimi themelor në rendin botëror të OKB-së shfaqet si ekuivalenti i njërit prej parimeve themelore të një shoqërie.

Shqiptarët dhe aleatët Tema e muajit Top

Aleancë ndërmjet shqiptarëve, partneritet me ndërkombëtarët

A kanë shtetet shqiptare sovranitet të plotë dhe a mund të pretendojnë për këtë? Pse duhet shqiptarët të bëjnë më.

Add Your Heading Text Here

X