Shndërrimi i mitit serb në urrejtje dhe shfarosje ndaj fqinjëve

Realiteti tregon se shteti serb, në thelb, është gjakpirës dhe se populli serb bashkë me kishën nuk janë në gjendje të dalin nga kriza shekullore dhe urrejtja kundër popujve fqinjë. Përkundër xhelozisë dhe urrejtjes serbe në Ballkan jetojnë kombe që nuk duan luftë. Po a do të mund ta bëjnë këtë me një Serbi dhe … Continue reading Shndërrimi i mitit serb në urrejtje dhe shfarosje ndaj fqinjëve